Obuke

Mijenjamo način neformalne edukacije​

Sve naše obuke su dizajnirane kao interaktivne radionice. Pažljivo smo osmišljavali koncept svake obuke kako bismo maksimizirali ishode istih. Aktivno učestvujući u Next Level obukama polaznici će zagrantovano dobiti drugi nivo shvatanja i razumjevanja poduzetništva ali i konkretne rezultate i vještine koje mogu odmah primjeniti.

Zašto baš naše obuke?

Online nastava

Naše obuke pokrivaju teme koje su vrlo tražene u industriji i nastava u učionici zna predstavljati prepreku. Upravo zbog toga pružamo i online format nastave uživo sa predavačem osiguravajući praktičnost učenja iz udobnosti vlastitog doma.

Aktuelnost materijala i informacija

Sve naše obuke ažuriramo i usklađujemo sa najnovijim trendovima i promjenama u industriji. Polaznici će imati pristup najnovijim alatima i informacijama relevantnim za obuku.

Praktična primjena teorije

Pored teoretskog znanja, naši polaznici aktivno sudjeluju u projektima koji im omogućavaju primjenu naučenog u stvarnim situacijama. Ovo stvara konkretne rezultate i priprema ih za izazove koje će susresti u radnom okruženju

Next Level obuke

Obuka pisanja projekata

Nauči kako doći do EU  i drugih donatorskih sredstava pomoću dobro napisanog projekta

Obuka projektnog menadžmenta

Unaprijedi svoje vještine upravljanja projektima u skladu sa PRINCE 2 metodologijom i postani vodeći menadžer

Obuka izrada biznis plana

Nauči kako napisati odličan biznis plan i pokrenuti vlastiti biznis

Obuka Digitalnog Marketinga

Savladaj sve komponente digitalnog svijeta i postani marketing stručnjak

Kako do nas?

Zakaži besplatne konsultacije, upoznaj se sa našim ekspertima i ispričaj nam šta želiš postići. Mi ćemo ti dati preporuku za idealnu obuku.

Select your currency
BAM BiH konvertibilna marka
EUR Euro