Obuka Digitalnog Marketinga

Savladaj sve komponente digitalnog marketinga i pokreni marketinšku karijeru.

Kako naučiti digitalni marketing?

Fokus na lajkove i sharove je jedna od najvećih modernih zabluda u digitalnom marketingu. Zapamtite: Lajk nije mjerilo prodaje! Prodaja je mjerilo prodaje!

Digitalni marketing je kao motor kod automobila. Sastavljen je iz velikog broja komponenti, i ako jedna nedostaje, motor neće raditi onako kako je planirano. Dobro sastavljena marketinška strategija i nastup biznisa, optimizovan sajt, redovan i vrijedan content, E-mail newsletter, kvalitetan prodajni lijevak, ispravno postavljen ugao proizvoda koji daje smislenu vrijednost kupcu, a zatim kvalitetni oglasi su neke od komponenti digitalnog marketinga, koje zajedno čine jednu cjelinu – koja će da funkcioniše! Sve ćemo to zajedno da naučimo tokom kursa i to će biti vrijednost koju možeš nuditi svojim budućim klijentima.

Za koga smo dizajnirali ovu obuku?

Ako se pronalaziš, onda je ovo idealna obuka za tebe!

Pogledaj šta smo spremili za tebe!

1

Eksperte iz oblasti

Naši predavači posjeduju više od 10 godina iskustva u oblasti digitalnog marketinga i oglašavanja

2

Fleksibilnu nastavu

Online nastava 1 na 1, online grupna nastava ili grupna nastava u učionici

3

Praktične vježbe

Pripremili smo praktične vježbe i pobrinuli se da prenesemo znanje na polaznike na kvalitetan način!

Obrađujemo 16 tema tokom obuke

Nastavu organizujemo grupno u učionici, grupno #online ili individualno 1 na 1 sa polaznikom #online. Predviđeno trajanje obuke je 10 sedmica, uz nastavu u trajanju od 60 – 120 minuta sedmično u ovisnosti od tematike koja se obrađuje.

Eksperti sa 25+ godina iskustva u oblasti digitalnog marketinga

Nedžad Pirić, MBA

Nedžad Pirić je magistar poslovne administracije u oblasti Digitalne ekonomije i trenutno je u završnoj fazi doktorskog studija na katerdri za Digitalnu ekonomiju. Nedžad ima 25+ godina iskustva u oblastima digitalizacije, digitalne transformacije, pametnih gradova, digitalnog marketinga, obrazovanja, ljudskih resursa, poslovnog razvoja, upravljanja imovinom, upravljanja projektima, praćenja i evaluacije projekata, konsaltinga i finansijskog sektora.

Nedžad je trenutno direktor za digitalnu transformaciju i direktor za pametne gradove u Evropskoj tehnološkoj komori. Također, na akademskoj strani, Nedžad je radio kao viši asistent na Američkom univerzitetu u Bosni i Hercegovini sa 26 predmeta u nastavnom portfoliju. Posljednjih 11 godina Nedžad je radio kao konsultant u oblasti digitalne ekonomije, digitalnog marketinga, digitalne transformacije, pametnih gradova, digitalizacije i ljudskih resursa. Nedzad je do sada uspješno  održao preko 30 treninga, evaluacija, radionica i edukacija za različite organizacije. Nedžad je organizovao i vodio preko 40 webinara i do sada uspješno nastupao kao panelista na 10 webinara kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni.

Certifikat po završetku obuke

Po završetku obuke, svim polaznicima izdajemo certifikate kao dokaz pohađanja i završetka obuke. Uz certifikat polaznici će dobiti i suplement certifikata, odnosno dokument koji navodi trajanje obuke, sadržaj obuke, kao i informacije, detalje i kredencije predavača obuke.

Šta dobijate obukom?

Cijena obuke

Nastava 1 na 1

1000 KM + PDV

Grupna nastava

550 KM + PDV

Kontaktiraj nas

E-mail

info@nextleveledukacija.com

Kontakt Telefon

+387 65 213 214

Prijavi se

Select your currency
BAM BiH konvertibilna marka
EUR Euro