Next Level

IT škola za djecu

Svijet u kojem ljubav prema računarima i igricama pretvaramo u programerske vještine za uspješnu budućnost

Inovativna metodologija za savremene vještine!

Razvijamo puni potencijal djeteta

Mi nismo samo škola programiranja. Mi smo zajednica u kojoj se brinemo da se djeca osjećaju komforno da bismo olakšali proces učenja. Prepoznajemo i razvijamo puni potencijal svakog djeteta, stvarajući okruženje gdje se kreativnost i inovacije podstiču. Kroz interaktivne kurseve, djeca ne samo da poboljšavaju svoje rezultate u školi već postižu i važne uspjehe u vannastavnim aktivnostima, stvarajući temelj za sveobuhvatno obrazovanje i uspješan život.

Međunarodno priznati i nagrađivani sistem učenja

Pridružite nam se na putovanju u IT svijet

Prvi čas besplatan!

Kao vodeća IT škola, prvenstveno želimo mališanima besplatno dati priliku da se upoznaju sa predavačima i sa ostalim mališanima koji će prisustvovati kursu. Zato rezervišite svoje mjesto na besplatnom času još danas!

Spoj tehnologije, zabave i kreativnosti!​

Kroz interaktivnu nastavu i zabavne vježbe, učenje postaje ne samo obrazovno iskustvo već i avantura koja inspiriše. Svaka lekcija je dizajnirana kako bi potakla djecu da aktivno učestvuju i istražuju, omogućujući im da razvijaju svoje vještine kroz praktično iskustvo i igru. Na taj način, učenje postaje nešto što se obožava i što se rado istražuje!

Fokusiramo se na bitne životne vještine

Djeca ne samo da uče kreirati igre, filmove, aplikacije i web stranice, već i razvijaju kritičko razmišljanje, matematičke sposobnosti te komunikacijske vještine potrebne za uspješno timsko okruženje. Osim toga, naš pristup obuhvata različite naučne discipline i oblasti, pomažući djeci da ne samo unaprijede svoje školske rezultate, već i da postanu sveobuhvatni i samopouzdani pojedinci.

Šta kažu roditelji?

Kursevi dizajnirani od strane svjetskih psihologa

Online IT kursevi za uzrast 7-17 godina

Kursevi su dizajnirani od strane svjetskih psihologa sa fokusom na razvoj konkretnih društvenih i intelektualnih vještina kod djece.

Savršena kombinacija zabave i učenja!

Igramo se, učimo i družimo!

Online nastava uživo!

Prateći savremene trendove razvoja tehnologije, naši IT kursevi su sada dostupni svim mališanima širom regije. Usvojimo programerske vještine bez obzira na lokaciju!

Live online nastava sa predavačima

Naši online časovi nisu snimljene lekcije. Nastava se održava uživo putem direktnih video poziva tokom kojih učenici razgovaraju sa predavačem i kolegama na nastavi u stvarnom vremenu i bez obzira na lokaciju.

Upoznajte naše predavače

Rezerviši svoje mjesto na besplatnom času

Kao vodeća IT škola, prvenstveno želimo mališanima besplatno dati priliku da se upoznaju sa predavačima i sa ostalim mališanima koji će prisustvovati kursu. Zato rezervišite svoje mjesto na besplatnom času još danas!

Select your currency
BAM BiH konvertibilna marka
EUR Euro